Meer dan 200 EXTRAvestiging webshops live!

Via deze link kunt u onze referenties zien en hieronder ziet u enkele EXTRAvestiging webshops met specifieke functionaliteit of layout.

Moderne webshop

De webshops maken gebruik van de nieuwste technieken, dit maakt de webshop dynamisch en aanpasbaar naar uw wens. Elke webshop ziet er daarom anders uit.

De webshops kunnen naadloos geïntegreerd worden binnen WordPress websites!

Bekijk de webshop referenties

Website + webshop in 1

EXTRAvestiging webshops kunnen naadloos in WordPress geïntegreerd worden. Hiervoor werken we nauw samen met uw websitebouwer. Ook kunnen we u een complete website inclusief webshop aanbieden zoals we hebben gedaan bij o.a. Bakkerij van Maanen en Bakkerij Christiaan Verhoog.

Bekijk de webshop referenties

Webshop geheel veilig

Standaard wordt alle webshops als een veilige webshop opgeleverd. Net zoals de webshop van Bakkerij Hulleman, die naast een beveiligde webshop ook gebruik maakt van de website module van EXTRAvestiging.

Bekijk de webshop referenties

Bakkerij van Maanen

Pickup point

Bestellen + betalen = Zonder wachten afhalen

Dit is de slogan van Bakkerij Schalke uit Naaldwijk. Als de klant bestelt via de webshop en met iDeal betaalt, dan kan de klant de bestelling ophalen via een aparte afhaalkast met koeling.

Ook worden (tijdens feestdagen) er aparte pick-up points ingericht voor (webshop)bestellingen.

Bekijk de webshop referenties

Bezorgdagen

Bakkerij Schuld heeft speciale bezorgdagen ingesteld. Hij bezorgt op bepaalde weekdagen in bepaalde postcodegebieden.

Vanuit een mooi startvenster worden consumenten direct naar de juiste bezorgdag gestuurd. De bakkerij kan ook instellen dat er op die dag gratis wordt bezorgd.

Bekijk de webshop referenties

Webshop 2 in 1

De Zeeuwse bolussen van Echte Bakker Piet Daane worden niet alleen in de omstreken maar ook in heel Nederland bezorgd. Ook Echte Bakker Timmer (Texel) heeft naast een lokale ook een landelijke webshop.

Vanuit Bake-it kunnen meerdere webshops bediend worden. Elk met eigen assortiment, huisstijl en instellingen.

Bekijk de webshop referenties